Piroska Villa

A Gloria Dental Klinika célja, hogy minden nemű fogászati problémának egy helyen nyújtson gyors és fájdalommentes ellátást. Az újonnan épült akadálymentesített rendelő a kor legmagasabb szintű technikai, esztétikai és építészeti kihívásait valósítja meg egyedi formába öntve.

A Gloria Dental a Balaton fővárosában, Keszthelyen, a sétáló utca szívében helyezkedik el, 200 méterre a város egyik látványosságától, a Festetics Kastélytól. A fogászatba érkező betegek szeretik a környezetet, ahol a kezeléseket végzik, mert a rendelőből kilépve rögtön egy történelmi, turisztikai központban találhatják magukat, ahol rendkívül sok kikapcsolódási lehetőség van.

A fogászat teljes körű fogászati szolgáltatást nyújt pácienseinek:

  • konzerváló fogászat,
  • fogpótlások,
  • szájsebészet,
  • esztétikai fogászat.

Megoldással szolgál a legegyszerűbb szájsebészeti kezeléstől, a csontpótló eljárással készülő fogbeültetésig. Implantációs fogpótlásokkal és kivehető protézisekkel kínálunk új életminőséget pácienseinknek.

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottasággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, a páciensek egyedi igényeinek figyelembevételével.

Mint minden szakszerű fogorvosi és szájsebészeti klinika, úgy a Gloria Dental is nagy figyelmet fordít a fogtechnikai munkák színvonalára. Ezért klinikánk kialakította saját, korszerű fogtechnikai laboratóriumát. A házon belüli elérhetőség nagyban gyorsítja a fogtechnikai munkák elkészülésének idejét.

Condivida questa pagina con gli amici!

Facebook Twitter E-mail